1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Σύνδεση χρηστών

Προιόντα

Ωράριο Βασ. Όλγας

Δευτέρα 09:00-14:30
Τρίτη 09:00-14.30 17:00-20:00
Τετάρτη 09:00-14:30
Πέμπτη 09:00-14:30 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-14:30 17:00-20:00
Σάββατο 09:00-14:30
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Βρείτε μας στο Facebook!

SERVICE ΣΕ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ( laptop )

Mερικές περιπτώσεις - παραδείγματα από καθαρισμούς φορητών computer ( Laptop ) : Αν δείτε αυτές τις εικόνες που είναι από το εσωτερικό των διαφόρων laptop θα καταλάβετε ότι το λεγόμενο Cooling Pad (συσκευή με ανεμιστήρες για να ψύχει από κάτω το notebook), μόνο βοηθητικά μπορεί να λειτουργήσει, ειδικά στις ζεστές μέρες. Αν έχετε πρόβλημα θερμοκρασίας στο Laptop,  μην το καθυστερείτε. Φέρτε το στο service μας!!! 

 

periptosi1.jpgperiptosi2.jpgperiptosi3.jpgperiptosi4.jpgperiptosi5.jpgperiptosi6.jpg
 

 • Οι πιο συνηθισμένες βλάβες στα Laptop είναι:
 • Προβλήματα να λειτουργήσουν σωστά τα Windows στο laptop. Πιθανές αιτίες είναι ιοί, λάθος ρυθμίσεις, ή πρόβλημα σε κάποιο υλικό. Η διάγνωση της αιτίας μας δείχνει τη λύση για τη σωστή λειτουργία του Notebook.
 • Πρόβλημα : Το Laptop πηγαίνει πολύ αργά. Αιτία μπορεί να είναι από hardware (πρόβλημα στο δίσκο του Laptop ή σε κάποιο άλλο υλικό) ή από software (πρόβλημα στα windows, πρόβλημα από ιούς κλπ )  ή συνδυασμός.Με τον έλεγχο του laptop, λύνουμε το πρόβλημα σε συνεννόηση μαζί σας, αν απαιτείται υλικό.
 • Πρόβλημα σε τροφοδοσία ρεύματος του Laptop. Πιθανή αιτία προβληματικό τροφοδοτικό, αλλά πολύ συχνά πρόβλημα στην υποδοχή, στο σώμα του Notebook. Στη δεύτερη περίπτωση απαιτείται σχεδόν πλήρης αποσυναρμολόγηση του Notebook. Υπάρχει σε stock μεγάλη ποικιλία από τροφοδοτικά original και συμβατά, εκτός από τα universal. Αν δεν υπάρχει κάτι, η παραγγελία ανταλλακτικού κάνει περίπου 1-2 εβδομάδες. Συνήθως δίνουμε προσωρινή λύση, για να μη στερηθεί ο πελάτης τη χρήση του laptop, μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό στο service.
 • Πρόβλημα υπερθέρμανσης Laptop. Πιθανή αιτία η κακή λειτουργία του συστήματος ψύξης, συνήθως από την απόφραξη των αεραγωγών. Δείτε φωτογραφίες πιο πάνω. Η σωστή λύση απαιτεί αποσυναρμολόγηση του Laptop, καθαρισμό εσωτερικά, έλεγχος ανεμιστήρων και φρέσκια πάστα για την απαγωγή θερμότητας.
 • Πιθανή βλάβη της μητρικής είναι συνήθως επισκευάσιμη.Στις ζεστές μέρες μπορούμε να ψύχουμε το laptop με ειδικά pad με ανεμιστήρες.
 • Το Laptop  δεν λειτουργεί καθόλου. Με τη διάγνωση εντοπίζουμε την αιτία και προτείνουμε λύση. Συνήθως απαιτείται πλήρης αποσυναρμολόγηση. Εχουμε εξοπλισμό για επισκευή σε μητρική laptop, ή κάρτες γραφικών.
 • To DVD Recorder του laptop έχει πρόβλημα. Η λύση είναι η αλλαγή του ανταλλακτικού. Υπάρχουν universal DVD recorder που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα Notebook.
 • Σπασμένη οθόνη laptop. Απαιτείται αντικατάσταση Οθόνης. Για μέχρι 15" monitor notebook η αξία είναι περίπου 100€ για την οθόνη και περίπου 50€ 40 για τις υπηρεσίες. Το monitor (ανταλλακτικό) ερχεται από το εξωτερικό και η όλη διαδικασία του service διαρκεί περίπου 1-2 βδομάδες.
 • Monitor Laptop που δείχνει αχνά. Αξία ανταλλακτικού περίπου 50€, ανάλογα το μοντέλο του Laptop. Διάρκεια service και σε αυτό περίπου 1 εβδομάδα, εκτός και υπάρχει σε stock το ανταλλακτικό του Laptop.

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο κατάστημα μας.

 • Προτείνουμε τα εξής :

- Οι πιο πάνω αναφερόμενες εργασίες αποκατάστασης - service σε computer, Laptop , δεν συνιστάται να επιχειρούνται από απλούς χρήστες ή τεχνικούς χωρίς εμπειρία. Πιο συγκεκριμμένα : Φέρτε το computer, Laptop στο service μας στο κατάστημα Kisware Β.Ολγας 93 .

- Μην περιμένετε να επεκταθεί η βλάβη ή να χειροτερέψουν τα συμπτώματα του Laptop. Φέρτε το στο service μας έγκαιρα. Οταν  κάτι δεν πάει καλά με τη θερμοκρασία, μην περιμένετε!  Φέρτε το στο service πριν καεί ο επεξεργαστής! Το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις βλαβης computer. Επέκταση της βλάβης σημαίνει πρόβλημα και σε άλλο υλικό του computer - notebook, ενδεχόμενα απώλεια δεδομένων, μεγαλύτερος χρόνος αποκατάστασης της βλάβης του computer και άλλα.

Σε περίπτωση που η επισκευή Laptop κρίνεται ασύμφορη από σας, υπάρχει συνήθως stock από μεταχειρισμένα laptop, τα οποία έχουν περάσει από μια καλή συντήρηση και δίνονται με εγγύηση. Δείτε τα στη σχετική σελίδα μας                 

 • Οικονομική διάσταση του service στα computer - Laptop - Notebook

Με τα σημερινά δεδομένα ο ελάχιστα αμοιβόμενος τεχνικός για computer σε μια επιχείρηση, κοστίζει στην επιχείρηση (με όλες τις νόμιμες παροχές του) περίπου 10 ευρώ την ώρα. Για να συνεισφέρει και στα έξοδα λειτουργίας της επιχείρησης πρέπει να υπολογιστούν περίπου άλλα 10 ευρώ. Για να μπορεί να έχει κέρδος η επιχείρηση (γι αυτό δημιουργήθηκε), πρέπει να υπολογιστούν άλλα 10 ευρώ, σύνολο 30 ευρώ. Αυτά με την προυπόθεση (λίγο απίθανη) ότι ο τεχνικός ασχολείται συνέχεια με  αποτελεσματικές και κερδοφόρες υποθέσεις service computer.

Όταν λοιπόν σας προσφέρεται ένα service σε computer για 10 ευρώ, να υποψιάζεστε και το χρόνο που θα αφιερώσει ένας τεχνικός. π.χ. εμείς προσφέρουμε την διάγνωση βλάβης υπολογιστή στα 40 ευρώ με το φπα, δηλαδή 32.50 ευρώ χωρίς το φπα. Ο απαιτούμενος χρόνος συνήθως ξεπερνάει τις 2 ώρες, συμφέρει δεν συμφέρει στην επιχείρηση, και το θεωρούμε μια προσφορά στον πελάτη για να έχει άποψη για όλα τα υλικά που αποτελούν το computer του. Οταν λοιπόν κάπου ακούσετε διάγνωση βλαβης computer (Laptop, Notebook, Netbook ή σταθερό) με 10 ευρώ, είναι μάλλον με μεθοδολογία εικασίας που μπορεί κάποτε να είναι σωστή, και κάποτε όχι. Και αυτό σαν ενημερωμένος καταναλωτής πρέπει να το ξέρετε.

 • Service  computer - Laptop και Εγγύηση

Αν το Computer σας (σταθερό ή Laptop) καλύπτεται από εγγύηση, είναι σκόπιμο να το πάτε στο επίσημο service της αντίστοιχης εταιρείας Laptop. Δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείται το service όταν καλύπτεσθαι από εγγύηση, εκτός της περίπτωσης το πρόβλημά σας να οφείλεται σε θέματα software π.χ. χαλασμένα windows, προβλήματα με ιούς κλπ.

 • Service  computer - Laptop ποιες Μάρκες - Εταιρείες αναλαμβάνουμε

Κάνουμε service ουσιαστικά σχεδόν σε ό,τι σταθερό computer ή Laptop κυκλοφορεί. Ανταλλακτικά προμηθευόμαστε από τις αντίστοιχες εταιρείες computer ή από εναλλακτικές πηγές. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές μάρκες, περισσότερο εταιρείες φορητών: Acer Laptop , hp - compaq Laptop, Sony Vaio Laptop, Toshiba Laptop, Fujistu Siemens Laptop, Dell Laptop, Lenovo Laptop, Sharp Laptop, Packard Bell Laptop, IBM Laptop, Nac Laptop, Samsung Laptop, LG Laptop, Asus Laptop, Acer Netbook, HP Netbook, Asus Netbook, Samsung netbook και ( το αφήσαμε τελευταίο ) i-Mac. Στους Σταθερούς υπολογιστές κάνουμε service και στα τυποποιημένα μηχανήματα και σ' αυτά που θέλουν τα δικά τους ανταλλακτικά, γιατί δεν ταιριάζουν τα άλλα.

Άλλα σχετικά Θέματα τροφοδοτικά Laptop , ανταλλακτικά laptop, οθόνες Laptop , Motherboard Laptop , ανάκτηση δεδομένων σε laptop , μεταχειρισμένα laptop , επισκευή motherboard laptop