Πρόγραμμα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ για windows υποστηρίζει ΕΚΔΟΣΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  • Συνοδεύεται από video-οδηγίες που παίζουν στον υπολογιστή με media player για γρήγορη εκμάθηση όλων των λειτουργειών της έκδοσης και διαχείρισης Κοινοχρήστων.
  • Κρατά το αρχείο πολυκατοικιών (μέχρι 1000) και το αρχείο διαμερισμάτων
  • Κρατάει αρχείο εξόδων και αρχείο ωρών ή θερμίδων.
  • Στη διαχείριση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των διαφόρων λογαριασμών (π.χ. ένοικοι, έξοδα, ταμείο, κλπ) για να αποδίδετε λογαριασμό. Αυτό γίνεται ανά πολυκατοικία, ή σε όλες τις πολυκατοικίες. π.χ. θέλω να δω σήμερα την κίνηση ταμείου σε όλες τις πολυκατοικίες με μία επιλογή, όχι με επιλογή σε κάθε πολυκατοικία, για να κάνω τον έλεγχό μου σαν διαχειριστής στα Κοινόχρηστα.
  • Υπάρχει δυνατότητα να κάνετε εκτύπωση τα κοινόχρηστα σε εκτυπωτή laser ή ψεκασμού, σε λευκή σελίδα χωρίς ιδιαίτερη γραμμογράφηση, ή όσο στολισμένο θέλετε με χρήση excell.
  • Αν οι ένοικοι έχουν email, η αποστολή των ειδοποιητηρίων μπορεί να γίνει με email.
  • Στην αξία του προγράμματος είναι και τηλεφωνική υποστήριξη 6 μηνών. Από την πείρα μας τόσα χρόνια (από το 1992) που υποστηρίζουμε τα γραφεία που εκδίδουν κοινόχρηστα, ξέρουμε ότι το πρόγραμμα μαθαίνετε να το λειτουργείτε πολύ γρήγορα, μέσα σε ώρες. Οι δυσκολίες εμφανίζονται όταν τύχει κάποια πολυκατοικία με ελλειπή ή ‘παράξενα’ στοιχεία. Τότε είναι που μας χρειάζεστε για να σας βοηθήσουμε.

Κοινοχρηστα Βασική Έκδοση WINDOWS  € 421.60 (340+φπα 24%)
Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των κοινοχρήστων σε laser ή ψεκασμού σε λευκή σελίδα. Όπως επίσης μπορούμε να στέλνουμε εκτύπωση μέσω Excel (προϋπόθεση είναι να έχετε εγκαταστημένο το πρόγραμμα Excel). Το Excel χρησιμοποιείται μόνο για τη διαμόρφωση εκτύπωσης, και όχι για υπολογισμούς.

Κοινόχρηστα Έκδοση & Διαχείριση για WINDOWS € 731.60 (590+φπα 24%)
Είναι το πακέτο κοινόχρηστα, συμπληρωμένο με τη διαχείριση, για τα γραφεία εκείνα που προσφέρουν και διαχείριση, δηλ. αναλαμβάνουν να πληρώνουν τα έξοδα και να εισπράττουν από τους ενοίκους τα κοινόχρηστα.
Παρακολουθούνται όλοι οι Λογαριασμοί στα Κοινόχρηστα (Ένοικοι, Έξοδα, Προμηθευτές Εξόδων, Ταμείο) και αυτό για κάθε Πολυκατοικία. Για οποιοδήποτε λογαριασμό μπορούμε να ζητήσουμε ανάλυση. Αποφεύγονται λάθη με το διπλογραφικό σύστημα (χρέωση – πίστωση), χωρίς αυτό να είναι περίπλοκο από τη μεριά του χρήστη.

Κοινόχρηστα εκτύπωση σε Laser / Inkjet χωρίς πρόσθετη αξία  
Εκτύπωση σε λευκό χαρτί σε εκτυπωτή Α4 ή Α3, με απλή γραμμογράφηση ή γραμμογράφηση Excel. Στην περίπτωση ‘Excel’ , γεμίζει φύλο Excel, που έχει από πριν διαμορφωθεί με τις γραμματοσειρές που θέλουμε , τα στοιχεία που θέλουμε, και φυσικά το λογότυπό μας.

Οι κυριότερες Οθόνες του προγράμματος ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ είναι οι πιο κάτω. To πιο πιθανό οι οθόνες αυτές θα έχουν εμπλουτιστεί ήδη με πρόσθετες δυνατότητες.
Ξεκινώντας έχουμε την αρχική οθόνη όπου βλέπουμε τις αντίστοιχες επιλογές για πολυκατοικίες, διαμερίσματα, έξοδα κοινοχρήστων εκτύπωση, κοινοχρήστων, λογαριασμούς κλπ

Στην οθόνη των πολυκατοικιών περνάμε τα στοιχεία της πολυκατοικίας της οποίας αναλαμβάνουμε τα κοινόχρηστα. Βλέπετε τα διάφορα πεδία, που κάποια παίζουν ρόλο στον υπολογισμό των κοινοχρήστων και κάποια είναι για να θυμόμαστε στοιχεία από την συγκεκριμένη πολυκατοικία.

 

Η οθόνη με τα στοιχεία των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας έχει και τις αναλώσεις που αφορούν θέρμανση και είναι ή ώρες ή θερμίδες (λίτρα ζεστού νερού). Το πρόγραμμα κρατά τα στοιχεία που αλλάζουν και μπορούνε να ανατρέξουμε σ’ αυτά αν κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε τα κοινόχρηστα σε παλαιότερο μήνα.

Και κάθε τόσο (κάθε μήνα, 2μηνο,3μηνο) έχουμε τα έξοδα ή κοινόχρηστες δαπάνες. Εδώ λοιπόν καταχωρούμε στις διάφορες κατηγορίες τα έξοδα που έχουν γίνει.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στην οθόνη των εκτυπώσεων, όπου επιλέγουμε τις πολυκατοικίες που θέλουμε να βγάλουμε τα κοινόχρηστα και εκτυπώνουμε τις συγκεντρωτικές και τις αναλυτικές καταστάσεις. Αν οι ένοικοι μας έχουν δηλώσει email, μπορούμε να κάνουμε αποστολή των ειδοποιητηρίων με email.

Τελευταίο αφήσαμε το παλιότερο πρόγραμμα κοινοχρήστων.

Πρόγραμμα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ για dos

με αυτονομία θέρμανσης € 240+φπα 24% = 297.60

Η πρώτη μας (1992) έκδοση για Κοινόχρηστα. Συνεχίζει να διατίθεται (αν και δεν το συνιστούμε) αν κάποιος θέλει ό,τι πιο οικονομικό.

Πρόγραμμα εύχρηστο και φιλικό στον χρήστη για τον υπολογισμό των κοινοχρήστων πολυκατοικιών. Καλύπτει κάθε ιδιαιτερότητα που μπορεί να παρουσιαστεί (Ωρομετρητές, κλειστά διαμερίσματα, απαλλαγή θέρμανσης κλπ.). Απαραίτητος για να εκτυπώσουμε τα έντυπα είναι ένας εκτυπωτής dot matrix (ακίδων) Α3. Το πρόγραμμα κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1992 και έχει πάρα πολλές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην πορεία από το 1992 έγιναν πολλές προσθήκες. Πολλές εγκαταστάσεις του έγιναν με την αλλαγή της χιλιετίας (το 2000) αλλά ακόμη περισσότερες στο 2001-2002 με την αλλαγή στο euro, γιατί πάρα πολλά γραφεία με χρήση διαφόρων άλλων προγραμμάτων μέχρι εκείνη τη στιγμή, λόγω του ότι δεν υπήρχαν πια οι αντίστοιχες επιχειρήσεις για να υποστηριχθούν, διάλεξαν το πρόγραμμα κοινόχρηστα dos της kisware. Το 2004 δημιουργήθηκε η έκδοση Κοινόχρηστα για Windows που αναφέρεται πιο πάνω, με πολύ πιο εύχρηστο inteface και πολλά πρόσθετα στοιχεία, και το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται ειδικά το κομμάτι που αφορά τη διαχείριση για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των γραφείων που ασχολούνται με τα κοινόχρηστα.

Όσοι έχουν το πρόγραμμα για Κοινόχρηστα DOS και θέλουν να αναβαθμιστούν στα Κοινόχρηστα για Windows πληρώνουν μια διαφορά. Το αρχείο των Πολυκατοικιών και των διαμερισμάτων μεταφέρεται αυτόματα στη νέα έκδοση των Κοινοχρήστων.