Πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης

Masterxp (Windows)

- για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
- για εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών
- ενημερώνει την πλατφόρμα myDATA

Εμπορική διαχείριση Master της KISWARE πρωτοδιατέθηκε το 1993 σε περιβάλλον windows 3.1. Από τότε παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε θέματα τεχνολογίας, φορολογικά και επιχειρηματικών αναγκών εν γένει. Είναι ένα καθαρά παραθυρικό πρόγραμμα. Τρέχει σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Η απλή παλιά έκδοση του master, τρέχει μόνο στις 32bit εκδόσεις.  Η αναβαθμισμένη έκδοση masterXP τρέχει σε όλες 32 και 64 bit.

Γρήγορη, άνετη, πολύπλευρη πληροφόρηση – εικόνα της επιχείρησης για να μπορείτε να παίρνετε γρήγορα επιχειρηματικές αποφάσεις. Όσοι χρησιμοποιούν την εμπορική μας Διαχείριση Master και ειδικά το Masterxp, ξέρουν ότι τα λόγια αυτά είναι ουσιαστικά.

Γνωρίστε το πρόγραμμά μας για την Εμπορική διαχείριση, σιγουρευτείτε για την αποτελεσματικότητά του, και προχωρείστε στην παραγγελία του. Διευκολύνετε την διαχείριση και δώστε πνοή στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αφήστε στο πρόγραμμα τη δουλειά ρουτίνας, τη μηχανοργάνωση, αντλείστε τα στοιχεία που θέλετε και σκεφτείτε πως θα προωθήσετε τις πωλήσεις και θα μεγιστοποιήσετε το κέρδος.

Το χρησιμοποιείται με εφάπαξ αγορά. Με την αγορά του προγράμματος έχετε και ένα έτος τηλεφωνική υποστήριξη. Στη συνέχεια η ετήσια υποστήριξη (συνδρομή) δεν είναι υποχρεωτική.

Η Προσφορά μας λόγω myDATA είναι
 ( από 500 +φπα ) 300 ευρώ +ΦΠΑ = 372.

 

 

Καλύπτει την υποχρέωση για ανέβασμα των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA. Ο χρήστης του προγράμματος μπορεί να το ρυθμίσει να κάνει ενημέρωση online, δηλ. σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή που εκδίδει το παραστατικό, ή τη στιγμή που επιλέγει.

Η υποχρέωση “myDATA” αφορά σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που εκδίδουν Τιμολόγια, αλλά και μια σειρά ελεύθερους επαγγελματίες (που δεν είχαν μέχρι τώρα ταμειακή μηχανή) για τα παραστατικά λιανικής που εκδίδουν. Ενδιεκτικά αναφέρουμε ότι αφορά όσους ασκούν το επάγγελμα του ιατρού, κτηνιάτρου, φυσιοθεραπευτή, βιολόγου, ψυχολόγου, δικηγόρου, συμβολαιογράφου, άμισθου υποθηκοφύλακα, δικαστικού επιμελητή, αρχιτέκτονα, μηχανικού, τοπογράφου, χημικού, γεωπόνου, γεωλόγου, δασολόγου, ωκεανογράφου, σχεδιαστή, δημοσιογράφου, συγγραφέα, διερμηνέα, μεταφραστή,  καλλιτέχνη γλύπτη ή ζωγράφου ή σκιτσογράφου ή χαράκτη, ηθοποιού, εκτελεστή μουσικών έργων ή μουσουργού, καλλιτεχνών των κέντρων διασκέδασης, χορευτή, χορογράφου, σκηνοθέτη, σκηνογράφου, ενδυματολόγου, διακοσμητή, οικονομολόγου, αναλυτή, προγραμματιστή, ερευνητή ή συμβούλου επιχειρήσεων, λογιστή ή φοροτεχνικού, αναλογιστή, κοινωνιολόγου, κοινωνικού λειτουργού, εμπειρογνώμονα, ομοιοπαθητικού, εναλλακτικής θεραπείας, ψυχοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, διαιτολόγου, διατροφολόγου,  εργοθεραπευτή, ξυλουργού, ηλεκτρολόγου, υδραυλικού κ.α. Ενημερωθείτε από τον Λογιστή σας έγκυρα και εγκαιρα.