Πρόγραμματα – Εμπορική διαχείριση

Το πρόγραμμά μας Masterxp, είναι ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση. Είναι από τα πρώτα παραθυρικά εμπορικά προγράμματα (από το 1992 έως και σήμερα). Από τις τελευταίες προσθήκες στο πρόγραμμα, είναι και η δυνατότητα ενημέρωσης myDATA. Η επικοινωνία με το myDATA απαιτεί έκδοση windows 7 και ανώτερη. Προτείνουμε windows 10.
Το myDATA  είναι η πλατφόρμα που δέχεται τα στοιχεία από τα Τιμολόγια  (όχι παραστατικά λιανικής) των επιχειρήσεων. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα ανεβαίνουν και τα παραστατικά λιανικής από τους ελεύθερους επαγγελματίες που μέχρι τώρα δεν υποχρεούντο να έχουν ταμειακή μηχανή.
Το πρόγραμμά μας masterXP σας βοηθά στην οργάνωσή σας, στην έκδοση των παραστατικών σας, και την ενημέρωση της πλατφόρμας myDATA, με τρόπο απλό και διαφανή. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους ασκούν το επάγγελμα του Ιατρού, κτηνιάτρου, φυσιοθεραπευτή, μικροβιολόγου, βιολόγου, ψυχολόγου,  δικηγόρου, συμβολαιογράφου, άμισθου υποθηκοφύλακα, δικαστικού επιμελητή, αρχιτέκτονα, μηχανικού, τοπογράφου, χημικού, γεωπόνου, γεωλόγου, δασολόγου, σχεδιαστή, δημοσιογράφου, συγγραφέα, διερμηνέα, ξεναγού, μεταφραστή, καθηγητή ή δασκάλου, καλλιτέχνη γλύπτη ή ζωγράφου ή σκιτσογράφου ή χαράκτη, ηθοποιού, εκτελεστή μουσικών έργων ή μουσουργού, καλλιτεχνών των κέντρων διασκέδασης, χορευτή, χορογράφου, σκηνοθέτη, σκηνογράφου, ενδυματολόγου, διακοσμητή, οικονομολόγου, αναλυτή, προγραμματιστή, ερευνητή ή συμβούλου επιχειρήσεων, λογιστή ή φοροτεχνικού, αναλογιστή, κοινωνιολόγου, κοινωνικού λειτουργού, εμπειρογνώμονα, ομοιοπαθητικού, εναλλακτικής θεραπείας, ψυχοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, λογοπαθολόγου, λογοπεδικού, διαιτολόγου, διατροφολόγου και εργοθεραπευτή κ.α.
Με ποικιλία στον τόπο εκτύπωσης, (απ’ ευθείας σε laser, μέσω word, μέσω excel, σε pdf κλπ).  Με τρόπο πολύ εύκολα παραμετροποιήσιμο από το χρήστη. Εκδίδετε τα παραστατικά σας, και ελέγχετε τι δηλώνετε. Απλά και με διαφάνεια.

 

Πρόγραμμα Κοινόχρηστα

Το πρόγραμμα Κοινοχρήστων είναι για έκδοση Κοινοχρήστων και για τη διαχείριση. Απευθύνεται σε γραφεία  διαχείρισης κοινοχρήστων. Από την κλασσική εκτύπωση σε εκτυπωτή dot matrix A3,  περάσαμε σε εκτυπώσεις σε όλων σχεδόν των ειδών των εκτυπωτών.

Το πρόγραμμα πρωτο-δημιουργήθηκε το 1993. Από την αρχή υποστήριζε και την περίπτωση των πολυκατοικιών με αυτονομία, που τότε ήταν λίγες, αλλά σήμερα είναι ο κανόνας.

Το 2000 έγινε η παραθυρική έκδοση που συνδυάστηκε με το κομμάτι της διαχείρισης, για να διευκολύνει τα γραφεία που κάνουν και διαχείριση, στον οικονομικό έλεγχο των εισπράξεων και πληρωμών.

Στη διαχείριση επιλέχθηκε ένας τύπος διπλογραφικού συστήματος: χρέωση – πίστωση. Ένας λογαριασμός χρεώνεται, ένας πιστώνεται. Ξεχρεώνονται τα έξοδα, χρεώνονται οι ένοικοι. Πιστώνεται ο ένοικος (είσπραξη), χρεώνεται το ταμείο. Μ’ αυτό τον τρόπο υπάρχει διαφάνεια, και οποιοδήποτε λάθος, φαίνεται αμέσως.  Ένας που ξέρει ήδη τι είναι χρέωση – πίστωση, το καταλαβαίνει αμέσως. Και κάποιος άλλος όμως θα το καταλάβει γρήγορα, γιατί είναι απλό.

Στις τελευταίες εκδόσεις έχουν προστεθεί και εκτυπώσεις απ’ ευθείας σε pdf, και  αυτόματες αποστολές email. Επίσης σχεδιάζονται και νέες διευκολύνσεις.

Τα τόσα χρόνια που παρέχουμε το πρόγραμμα και το υποστηρίζουμε, βλέπουμε ότι οι ερωτήσεις που δεχόμαστε, αφορούν περισσότερο πως να χειριστεί το γραφείο παράξενες περιπτώσεις πχ. πολυκατοικίες χωρίς χιλιοστά, προσθήκη, ή αφαίρεση χώρου κλπ. Το πρόγραμμα είναι απλό και εύχρηστο.